KLANKMAKERIJ-Lucaz

LINKS

hier vind je links naar organisaties die we echt kunnen aanbevelen, ZET JE IN!Greenpeace U heeft weinig tijd maar wilt wel iets doen voor het milieu? Dat kan! Greenpeace voert ook actie via het internet. Door een mail te versturen of een petitie te ondertekenen kunt u mee helpen politici en bedrijven te overtuigen.

Artsen Zonder GrenzenDe Artsen Zonder Grenzen verlenen hulp aan volken in nood, aan slachtoffers van rampen van natuurlijke of menselijke oorsprong en slachtoffers van oorlogssituaties, zonder enig onderscheid van ras, godsdienst, filosofie of politiek"

Amnesty International Toen Peter Benenson in 1961 zijn artikel 'Forgotten prisoners' schreef kon niemand vermoeden dat hier een permanente internationale beweging uit zou ontstaan

Jeugd en Vrede Vredesopvoeding voor kinderen en jongeren. Informatie over producten en projekten rond vredesthema's.

Ecopower is een coöperatie die investeert in hernieuwbare-energieprojecten.


Ninafri Ninafri werd in 1983 opgericht door een groep vrijwilligers die iets wilde doen aan de schrijnende situatie en het gebrek aan medische voorzieningen in Niger.

Avaaz Ontwikkelingen zoals de klimaatverandering en escalerende religieuze conflicten bedreigen onze gemeenschappelijke toekomst. Daarom komen mensen uit de hele wereld samen op de site van Avaaz.org om de internationale politiek te beïnvloeden.

Kinderen van Rio
Het doel van de v.z.w. is de in de staat Rio de Janeiro wonende jeugd en hun familie humanitaire, sociale en morele hulp te bieden via financiële en materiële ondersteuning.